Nieuws

Nieuwsbrief

Volop zomer, corona en de toekomst...

De zomervakantie is alweer ver over de helft. De eerste week was thuis en daarna logeren twee weken en nu alweer de tweede week thuis.
Wat was het heet, en we hebben genoten van het zwembad in de tuin, van de ijsjes en van de koelte in de speelkelder.
En tja dan is er ook nog zoiets als handen wassen, en nog meer wassen en nog meer... Maar ook een nieuwe tuin die water nodig heeft en genoeg blijven drinken. Geleerd is er dat water erg belangrijk is en dat we niet zomaar water moeten verspillen en goed nadenken.
Alle kinderen zijn daar meer en meer bewust van, en dat is ook wel oké!
Verder is er deze week begonnen met het bouwen van een schuur aan het eind van de tuin. Hier kunnen we straks dan veel langer buiten zitten en leuke spelletjes doen en noem maar op!
Volg het gewoon allemaal op de Facebook pagina van het gezinshuis!

We zijn nog niet veel naar de achterhoek geweest, maar voor de herfstvakantie zullen we ook daar wel een keer terechtkomen. Ook hebben we nog diverse plannen, zoals het bezoek van diverse musea, maar ook weer lekker bowlen of gezellig uit eten en dan natuurlijk ook nog straks de verjaardagen van de jongens!

We zouden nog een feestje houden zodat een ieder een keer kon kijken bij ons. Door alle ontwikkelingen en de grote onzekerheid van het virus hebben we besloten dat we dit uitstellen tot..... Tja wie zal het zeggen?
Natuurlijk is een ieder van harte welkom om eens te komen waaien om te zien waar we zitten en hoe we het doen.
Welkom dus!

Arjan

Terug naar overzicht

Wilt u geregeld onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan hieronder in en houd u zelf op de hoogte!

Velden met een * zijn verplicht