Nieuws

Nieuwsbrief

Herfst en komende tijd

Herfstvakantie, afsluiten en vooruit plannen...

Het is deze week herfstvakantie voor de kinderen in deze regio, zo ook voor de kinderen in het gezinshuis.
Voor ons begon dat al met vorige week vrijdag toen de boom voor ons huis werd geknot. Hoog nodig en we hebben een bak met licht in het huis. Omdat dit een monumentale boom is moest dit door een gespecialiseerd bedrijf gebeuren.
De bladeren vallen van de bomen, kastanjes liggen op de grond net als zoveel voedsel wat bedoelt is voor de beesten die zich gaan voorbereiden op de winter, maar ook leuk om mee te knutselen...
We gaan deze week naar de achterhoek om het chalet klaar te maken voor de winter, zodat we straks in het voorjaar er weer heen kunnen genieten van alle mooie dingen die daar weer kunnen gebeuren.

En ja als je gaat opruimen en klaarmaken voor een kouder seizoen komen er weer genoeg plannen opborrelen. We gaan een kleine verbouwing houden. Deze was al gepland, omdat we graag een badkamer willen voor de kinderen. Die staat gepland in november dus aan het eind van die maand zal het wel rond zijn.
In December hebben we niet veel gepland, maar is er genoeg te doen met alle feestdagen en gezellige dingen.

Het nieuwe jaar 2021 zal zoals het er nu naar uitziet beginnen met de tweede fase van de tuin, maar daar t.z.t. meer over.

Terug naar overzicht

Wilt u geregeld onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan hieronder in en houd u zelf op de hoogte!

Velden met een * zijn verplicht